İlk kurs deneyimim

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

İlk kurs deneyimim

Öncelikle merhaba sayın eğitmenler , 16 yıllık eğitmenlik(ingilizce) hayatımdaki bilgilerimi pratik tekniklerimi ve anlatım şeklimi udemy için bir kurs oluşturma kararı aldım ve ilk kursumu yayınladım , ilerleyen zaman içerisinde nasıl bir yol izlemeliyim ? Kursumu satın alan öğrencilerle iletişimi daha etkili nasıl kurabilirim ve en önemlisi nasıl daha fazla öğrenciye ulaşabilirim ? 

 

Teşekkür ederim 

1 Reply
Bella
Community Manager
Community Manager

Merhaba @SalihErdem, bu metni sizin için yayınlamak için google çevirmen kullanıyorum, herhangi bir hata için özür dilerim. 

 

Her şeyden önce, ilk kursunuzu yayınladığınız için tebrikler!

Kurslarınızı etkili bir şekilde pazarlamanıza yardımcı olmak için eğitmenlere kapsamlı makaleler, kaynaklar ve özellikler sağlıyoruz. Teaching Center ve Marketing bölümü, aradığınız şey için en iyi önerilerimizdir.

 

Udemy ayrıca eğitmenlere kuponlar, kurs yönlendirme bağlantıları ve Udemy'nin isteğe bağlı pazarlama programları gibi içeriklerini tanıtmak için kullanabilecekleri araçlar sunar. Bu araçlar hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

 

Eğitmenlerimizden birinden birçok ilginç ipucu içeren bu başlığı da öneriyoruz. (EN)

 

Umarım yardımcı olur!

 

Bella Almeida

Udemy Community

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
First-time course creation
Decided to take the plunge and create your own Udemy course? Check out some incredible Udemy success stories, and get inspired by your fellow instructors!
Top Liked Authors