Doğrulama Hatası

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Doğrulama Hatası

 İlk kursumu yayınlayacağım zaman ismimi, ulusal kimlik nomu ve yyyy-aa-gg şeklinde doğum tarihimi istedi. 2 deneme hakkım vardı ve ikisindede istenen bilgileri istendiği şekilde ve doğru olarak girdim ve deneme haklarımı kaybettim. Yeminli beyan videosu istendi ve gönderdim. Tarafıma henüz dönüş yapılmadı. 28 Mayıs tarihinde hesabım kapanacak gözüküyor. Ne yapmalıyım? 

1 Reply
ElianaC
Community Moderator
Community Moderator

Hi @dilaradeniz0219 Concerning the removal of an account based on verification time, our Trust & Safety team is best equipped to answer this for you at  policy@udemy.com. Be sure to include it in your email and they will gladly help you out.

 

Eliana Cerna

Udemy Community 

 

 

Merhaba @dilaradeniz0219  Doğrulama süresine göre bir hesabın kaldırılmasıyla ilgili olarak, Trust & Safety ekibimiz size policy@udemy.com adresinden cevap vermek için en iyi donanıma sahiptir. E-postanıza eklediğinizden emin olun ve size memnuniyetle yardımcı olurlar.

 

 

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
First-time course creation
Decided to take the plunge and create your own Udemy course? Check out some incredible Udemy success stories, and get inspired by your fellow instructors!
Top Liked Authors