üst düzey eğitmen onayı gelmiyor.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

üst düzey eğitmen onayı gelmiyor.

arkadaşlar merhaba, 2 hafta önce üst düzey eğitmen başvurusunda bulundum. Payooner hesabımı bağladım buraya kadar hiç bir sıkıntım yok ama udemy üst düzey eğitimimi bi türlü onaylamıyor payooner onayı bekleniyor diyor. 2 hafta geçti hala onaylanmadı.

 

Bu konuyu payoonere danıştım onlar payooner hesabınız onaylı udemy ile görüşün dediler. Udemye 5-10 tane mail attım destek talebinde bulundum dönüş yapmadılar.

 

 

1 Reply
Bella
Community Manager
Community Manager

Merhaba @yasininprofili, Payoneer hesap bağlantınızla ilgili hâlâ sorun yaşadığınız için üzgünüz.

 

Destek ekibimizle iletişime geçtiğinizi ve sorunu daha fazla araştırmaları gerektiğini açıkladıklarını görebiliyorum. Topluluğun bir üst eskalasyon kanalı olmadığını lütfen unutmayın, bu nedenle ne yazık ki burada size yardımcı olabilecek araçlara sahip değiliz. Destek ekibi şu anda bir çözüm üzerinde çalıştığından, paylaşacak daha fazla bilgiye sahip olduklarında sizinle e-posta yoluyla iletişime geçecekler. İsteğinize daha fazla bilgi eklemeniz gerekirse, lütfen aynı e-postayı yanıtlamayı unutmayın, böylece size daha kolay geri dönüşleri sağlanır.

 

Devam eden sabrınız için çok teşekkür ederiz!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Introductions
Create a video to introduce yourself and watch other videos from instructors to get to know them. We recommend including your name, what you teach, and what you hope to learn in your video.