Neden Udemy Eğitmeni Oldum

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Neden Udemy Eğitmeni Oldum

Merhaba Arkadaşlar 🙂

 

Sizlere neden Udemy eğitmeni olduğumu ve Udemy ile nasıl kazanmaya başladığımı anlatmaya çalışacağım. Burada Türkçe birşeyler de olsun diye (İngilizce bilmeyen arkadaşlar için) Türkçe yazıyorum.

 

Udemy ile Nasıl Tanıştım?

Udemy ile, birgün internette Amazon FBA kursu ararken tanıştım. Udemy ilgimi çekti ve araştırmaya başladım. Udemy nedir, kimler kurmuştur, nasıl kurulmuştur gibi ayrıntıları öğrendikten sonra daha da ilgimi çekti ve ben hangi konuda kurs oluşturabilirim bunu düşünmeye başladım.

Udemy, Türk girişimcisi Eren BALİ ve Oktay ÇAĞLAR tarafından 2010 yılında Amerika silikon vadisinde kurulmuştur.

Adobe_Post_20190514_122123.png  

 

Neden Udemy 'yi Tercih Ettim?

Udemy 'yi tercih etme sebebim, eğitimcilerini teşvik edici ve tüm konularda bilgilendirici bir yapısının olmasıydı. Kurs oluşturmadan, kurs videolarını nasıl hazırlamanız gerektiğine, video içeriklerinden, kursu nasıl pazarlamanız gerektiğine kadar ihtiyaç duyduğunuz tüm konularda Udemy yanınızda! İşte bu yüzden Udemy 'de kurs yayınlamaya karar verdim.

 

Udemy İle İlk Kursumu Hazırladım

İlk kursumu Eylül'18 de, açık gördüğüm ve uzman olduğum APQP-PPAP | İleri Ürün Kalite Planı konusunda hazırladım. Şu anda toplam 6 adet kursum var ve yayınlamayı planladığım 4 adet kursum daha var.

APQP-PPAP | İleri Ürün Kalite Planı Udemy Kursu 

SPC | İstatistiksel Proses Kontrol Udemy Kursu

OEE | Tüm Ekipman Etkinliği Udemy Kursu

5S Uygulama Yaklaşımı Udemy Kursu

Ms Excel | Sıfırdan İleri Seviyeye Excel Udemy Kursu

Ms Excel | A'dan Z'ye Pivot Tablolar|Pivot Tabloda Uzmanlaş

 

Siz De Udemy İle Uzmanlık Alanınızdaki Konularda Kurslar Hazırlayabilir, Para Kazanabilirsiniz!

Asla korkmayın ve acaba başarılı olabilirmiyim diye düşünmeyin! Karar verin ve yapın. Emin olun ki tutku ile yaptığınız her işin sonunda başarılı olacaksınızdır! Unutmayın! Bugün yapmazsanız yarın pişman olacaksınız.

 

Başlamadan bilemezsiniz. Başlamak için bugün harika bir gün...

 

Udemy İçin Hazırladığım İlk Videom

 

 

2 Replies

Welcome to the community @oguzhancolak! Can you update your post to remove links to your courses? We have a strict self-promotion policy in the community and links to courses, personal blogs, etc. aren't allowed.

 

@oguzhancolak topluluğuna hoş geldiniz! Kurslarınıza olan bağlantıları kaldırmak için yayınınızı güncelleyebilir misiniz? Toplulukta katı bir tanıtım politikası var ve kurslara, kişisel bloglara vb. İzin verilmiyor.

 

PS. Çeviride herhangi bir hata için özür dilerim! Google Çeviri kullanıyorum.

Merhaba,

Kurs linklerini kaldırdım. Uyardığınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Introductions
Create a video to introduce yourself and watch other videos from instructors to get to know them. We recommend including your name, what you teach, and what you hope to learn in your video.