Ben Kimim?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Ben Kimim?

Ben Süleyman Arif Özben. 1991 İstanbul doğumluyum. Spor yapmaya çok küçük yaşlarda başladım ve halen devam etmekteyim. Gedik üniversitesi spor bilimleri fakültesi antrenörlük bölümü mezunuyum. 3. Kademe fitness eğitmeniyim. Bir çok kişiyle özel olarak çalışmaktayım ve hizmet kitlemi burada daha çok yaygınlaştırmak ve kaliteli hizmeti insanlara tanıtmak için buradayım.

5 Replies

Merhaba Suleyman bey. Nasilsiniz?  Benim Adim Suzana. 1987 Novi Pazar doğumluyum. 

Ben dil öğretmeniyim. Çevrimiçi çalışıyorum. Burada Sırpça'ya öğretmek istiyorum. Bu yüzden buradayım. Tanıştığıma memnun oldum.

Ben de memnun oldum kolaylıklar dilerim

Çok teşekkür ederim. Aynısını sizi de dilerim.

Hoşgeldin canım. Fakat burada derslerinizi pazarlayamazsınız. Bu yeni ve yayınlanmış eğitmenler için udemy eğitmen kulübü. Pazarlama için, youtube vb. Gibi herhangi başka bir ortamı kullanabilirsiniz

Hoş buldum. Sanırım beni yanlış anladın. Burada, udemy topluluğunda diğer iş arkadaşlarıyla iletişim kurmak ve yeni arkadaşlar edinmek, fikirlerimi değiştirmek vb.
Ancak, udemy.com'da Sırp kursları yapıyorum. Türkçe bile bir dersim var. İstersen kontrol edebilirsin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Introductions
Create a video to introduce yourself and watch other videos from instructors to get to know them. We recommend including your name, what you teach, and what you hope to learn in your video.