08-19-2019 11:47 PM
Ben Süleyman Arif Özben. 1991 İstanbul doğumluyum. Spor yapmaya çok küçük yaşlarda başladım ve halen devam etmekteyim. Gedik üniversitesi spor bilimleri fakültesi antrenörlük bölümü mezunuyum. 3. Kademe fitness eğitmeniyim. Bir çok kişiyle özel olarak çalışmaktayım ve hizmet kitlemi burada daha çok yaygınlaştırmak ve kaliteli hizmeti insanlara tanıtmak için buradayım.
08-20-2019 05:23 AM
Merhaba Suleyman bey. Nasilsiniz? Benim Adim Suzana. 1987 Novi Pazar doğumluyum.
Ben dil öğretmeniyim. Çevrimiçi çalışıyorum. Burada Sırpça'ya öğretmek istiyorum. Bu yüzden buradayım. Tanıştığıma memnun oldum.
08-20-2019 12:43 PM
Ben de memnun oldum kolaylıklar dilerim
08-20-2019 12:48 PM - edited 08-20-2019 12:49 PM
Çok teşekkür ederim. Aynısını sizi de dilerim.
08-20-2019 12:57 PM
Hoşgeldin canım. Fakat burada derslerinizi pazarlayamazsınız. Bu yeni ve yayınlanmış eğitmenler için udemy eğitmen kulübü. Pazarlama için, youtube vb. Gibi herhangi başka bir ortamı kullanabilirsiniz
08-20-2019 01:04 PM
Hoş buldum. Sanırım beni yanlış anladın. Burada, udemy topluluğunda diğer iş arkadaşlarıyla iletişim kurmak ve yeni arkadaşlar edinmek, fikirlerimi değiştirmek vb.
Ancak, udemy.com'da Sırp kursları yapıyorum. Türkçe bile bir dersim var. İstersen kontrol edebilirsin.
User | Likes Count |
---|---|
6 | |
4 | |
4 | |
4 | |
3 |
Ooops, it looks like you’re not a registered Udemy instructor. Want to become an instructor? We’d love to have you!
Become an instructor Already an instructor? Sign in
You can join the Instructor Club after you publish your first course. In the meantime, you’ll find plenty of help and advice in Studio U.